Vagyok.
Veréb Szandra vagyok, Orientális táncos, Integrál szemléletű önismereti kísérő, Bodywork csoportvezető, Theta Healing konzulens, Dúla.

Nő vagyok.
Tele érzelemmel, életerővel, rezdülésekkel. Ez csodálatos adottság ahhoz, hogy a létezés mélyebb értelmét tapasztaljuk. Az adottságaink lehetővé teszik - egy bizonyos szintig - a folyamatos érzelmi és tudati fejlődést. Hálás vagyok, hogy Nő vagyok.

Táncos vagyok.
Amikor mást nézek tánc közben, látom, ahogy a lényén keresztül átszűrődik Isten, s ez által én is kapcsolódom hozzá és mélyen magamhoz. Amikor táncolok, tapasztalom, ahogy az érzések, s a Szeretet kivetülnek a mellkasomból, s állítólag olyasvalamit árasztok, ami igaz, megérintő. A táncos mintha egy csatorna lenne, mely ráhangolódik az élet, az univerzum áramlására, rezgéseire, a jelenlévők tudatára és megszűrve, sűrítve, átalakítva létrejön benne az adott pillanatban a mozdulat s a kapcsolat a résztvevőkkel. Olyan, mint egy prizma, ami összegyűjti a fényt és sűrítve, befogadható formában tovább adja. Ez egy folyamatos kommunikáció, folyamatos kapcsolat.
A tánc gyógyít, a tánc kapcsolatot teremt, a tánc tudatot tágít. Ez a tapasztalatom. 


„Utazó” vagyok.
Úton vagyok – legalábbis azt hiszem. S van, hogy úgy tűnik, megérkeztem.
Lehet, hogy igazából nincs is út, s végig ott voltam, ahová mindig is törekedtem.


Kísérő vagyok.
Alázattal, szeretettel és tisztelettel kísérlek az utadon. Olykor vagyok a lámpás, aki irányt mutat, s olykor egy árnyék, aki csendben követ, s így együtt megyünk az utadon-utunkon. Vagyok a fészek, aki biztonságot ad és néha a gonosz, aki a legbensőbb démonjaidat testesíti meg. A vásznad vagyok, melyre a bensőd vetül – s együtt nézzük ezt a filmet. Vagyok a lift, mely – ha kéred - a pokolba visz, s ugyanez visz a mennyekbe is, s vagyok a híd, mely mindezt, s részeidet összeköti.
Minden mindennel összefügg. A kísérés, a tánc, az utam és a Te utad.

BIOGRÁFIA

2012-ben találkoztam először az Integrál Pszichológia világával, az Integrál Akadémián. Életem egyik legjobb döntése volt, teljes mértékben átalakult, tágult a világszemléletem és az önmagamhoz, s emberekhez való viszonyom. Elfogadóbb, megértőbb, tudatosabb, egyszerűen informáltabb lettem, s egy élő közösség részesévé váltam. Az első lélekmozgásos önismereti tapasztalások Gánti Bence Integrál táboraiban értek, melyekre a mai napig hálával gondolok vissza. 2015-ben végeztem Integrál tanácsadóként, s 2014 óta kísérek embereket önismereti útjukon.

2016-ban Daubner Bélánál tanultam Integratív Hipnoterápiát, mely lehetővé tette, hogy mélyrehatóbban, s célzottabban dolgozzam önismereti kísérőként belső képek és énrészek segítségével.

2016-tól képződöm Bodywork csoportvezetőként a módszer megalapítójánál – Pecsenka Nóránál, és Sebő Júliánál. A test és tudat kapcsolata; a tudat mozgása; annak megengedése, hogy hagy lehessen az, ami van; a Most, azaz a pillanat megélése; a tudat tágasságának megtapasztalása volt számomra a legfontosabb.

Mindezek mellett megismerkedtem a Theta Healing technikával, mely kvantum pszichológiai alapjaival új távlatokat nyitott. Gyors és hatékony energetikai módszernek tartom.

A Bodywork hatására és személyes érdeklődésből érdekelni kezdett a magzati kor, a várandósság, s ezért 2016-ban okleveles Dúla lettem. Ezen tudásomat elsősorban egyéni önismereti és csoportos kíséréseim során használom.

Természetesen az önismereti háttéren is dolgozok ahhoz, hogy emberekkel tudjak foglalkozni: kezdve az INTA csoportjain (pszichodráma, családállítás, bodywork), ami mellett egyéni terápiába jártam, ezután 250 órás Bodywork csoportra, s jelenleg 250 órás Pszichodráma csoportba Daubner Bélához.
A meditáció szerves része az életemnek, a hétköznapi gyakorlás mellett 2013 óta minden évben 10 napos elvonuláson veszek részt.
Számomra a tánc, az alkotás is egy fontos önismereti forrás, de talán bármi lehet az, ami lehetővé teszi az önmagunkkal való kapcsolódást.
Ezen felül nagyon fontos számomra a mozgás, és a természettel való kapcsolat, melyet futással, jógával, biciklizéssel, természet járással teszek lehetővé.

Jelenleg női Bodywork csoportot vezetek Egerben.

Szeretettel fogadlak bármelyik fórumon és akár azon kívül.

Veréb Szandra  | Tel: +36 30 656 4227   |  Email: szandra.vereb@gmail.com

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon